Werk vinden met een beperking in in het Post corona tijdperk. Lastig? Of juist Kansrijk?

- door Author: Jan van Overveld in Category: Archief Nieuws | 1 min leestijd

Met welke werkgever zou jij in gesprek willen?

 

Je hebt een beperking en wil graag werken. Dat is vast lastig denk je. Maar is het nou inderdaad waar dat werkgevers niet op jou zitten te wachten? Drink gewoon eens een kop koffie met ze en wie weet blijkt jouw aanname niet te kloppen.

 

In 2020 organiseerde Incluvisie gesprekken tussen werkgevers en werkzoekenden. Er bleken over en weer heel veel nooit uitgesproken aannames en vooroordelen te bestaan die een match in de weg stonden. Een open gesprek klaarde de lucht en werkgevers en werknemers vonden elkaar. Wil jij ook eens meedoen? Dit najaar organiseert Incluvisie in ieder provincie zo’n open gesprek tussen werkgevers en werkzoekenden.

 

Het open gesprek in zeeland vindt plaats op 1 november 2021 om 14.00 – 16.30.

Locatie: online. Gespreksleider: Jonna Dorst.

 

Ook meedoen in Zeeland of een andere provincie? Meld je dan aan via deze link:

https://www.incluvisie.nl/uncategorized/in-iedere-provincie-meedoen-aan-de-gesprekken-van-netwerk-incluvisie-werkgevers/

 

Laat ons ook weten met welke werkgever jij in gesprek zou willen dan nodigen wij die voor jou uit. Mail je wens naar [email protected] onder vermelding van; WenswerkgevervoorNetwerkincluvisie. Natuurlijk nodigen wij ook zelf allerlei werkgevers uit.