Vrijwilligersgezocht

Wil je meehelpen aan de verbetering van de toegankelijkheid in Walcheren?

Word nu vrijwilliger bij SWGW

lees meer over de functie hieronder

Vrijwilligers gezocht

Functie

Vrijwilliger Stichting Werkgroep Gehandicapten Walcheren (SWGW).

Samenvatting

Vind jij het ook zo belangrijk dat mensen met een functiebeperking net als ieder ander gewoon mee kunnen doen aan de Walcherse samenleving? Dus zelfstandig kunnen wonen, winkelen, sporten etc. in een samenleving zonder drempels.

Wie zijn wij?

Stichting Werkgroep Gehandicapten Walcheren (SWGW) is een overleg-, advies- en informatieorgaan dat opkomt voor de belangen van mensen met een functiebeperking.           Ons werkterrein omvat geheel Walcheren. De werkgroep bestaat uitsluitend uit vrijwilligers.

Wat gaat u doen? / Wat ga je doen?  

Als vrijwilliger bij de SWGW kun je je op allerlei manieren inzetten voor bijvoorbeeld een toegankelijke openbare ruimte, toegankelijke openbare gebouwen, een toegankelijk OV etc.

Wij vragen:

Een enthousiaste teamspeler die affiniteit heeft met de doelgroep. Wij stemmen het werk als vrijwilliger zoveel mogelijk af op jouw interesses.

Wij bieden:

Een interessant werkterrein waar de belangen van de mensen met een functiebeperking voorop staan. Indien gewenst is er de mogelijkheid om gratis cursussen of workshops te volgen.

Wat maakt het werk de moeite waard?  

Als vrijwilliger voor de SWGW maak jij het mogelijk dat mensen met een functiebeperking volwaardig mee kunnen doen aan de maatschappij. Voor jezelf is het een mooie manier om je vrije tijd zinvol te besteden.

Wanneer?

Je bent tenminste 1 à 2 dagdelen per week beschikbaar voor het werken aan projecten. Eenmaal per 8 weken word je verwacht op de algemene ledenvergadering.

Heb je interesse?

Stuur dan een email naar [email protected]