Philadelphia Zorg start videokanaal voor door corona thuiszittende cliënten: Hallo Thuis

- door Author: SWGW in Category: Archief Nieuws | 1 min leestijd
Lees voor

Philadelphia Zorg ondersteunt door heel Nederland zo’n 8.600 mensen met een verstandelijke beperking. Veel van deze mensen zitten nu door de corona-maatregelen noodgedwongen thuis. Om angst, onzekerheid en verveling zo veel mogelijk te voorkomen, is Philadelphia Zorg een videokanaal gestart: Hallo Thuis.

Hallo Thuis is een speciaal platform en videokanaal op internet. Met speciale inhoud, afgestemd op het niveau van de mensen die we ondersteunen. En voor iedereen te bekijken!

De hele dag door video’s, een eigen journaal, workshops, leuke afleiding, nuttige informatie over het coronavirus en ga zo maar door. En met de mogelijkheid om ook zelf iets te delen.

Dinsdagavond 17 maart 19:00 uur trapte het nieuwe Philadelphia-kanaal af met het journaal gevolgd door een optreden van Marco de Hollander. En daarna weer vanaf woensdagochtend 09:00 uur. Met een herhaling van het eigen Journaal, daarna bewegen, knutselen en nog veel meer! Zeven dagen per week, in ieder geval tot 6 april (maar misschien wel langer).