Jaarbijeenkomst Adviesraad Wmo en Jeugd Vlissingen

- door Author: Ronald Daeter in Category: Recent Nieuws | 1 min leestijd

Beste genodigde,

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor de jaarlijkse bijeenkomst van de Adviesraad Wmo en Jeugd Vlissingen. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 8 april 2024 in het stadhuis te Vlissingen; aanvang 19.30 uur in de Windorgel zaal (ingang Stadhuisplein). Bijgevoegd vindt u het programma van de avond.

Het thema van de avond zal ‘Een brede kijk op gezondheid in Vlissingen’ (‘gezondheid is meer dan niet ziek zijn…..) zijn. Tijdens deze bijeenkomst zal het jaarverslag van de Adviesraad Wmo en Jeugd Vlissingen 2023 worden overhandigd aan wethouder Albert Vader en zullen er twee presentaties worden gegeven over bovenstaand onderwerp. Graag nodigen wij u uit voor deze avond zodat wij met u van gedachten kunnen wisselen over het thema van de avond.

In verband met de organisatie willen wij u vragen om zich aan te melden. Dit kunt u doen door uiterlijk vóór donderdag 4 april 2024 een bericht van aanmelding onder vermelding van uw naam, eventueel uw organisatie en aantal personen te sturen naar [email protected]

Wij hopen u op 8 april te mogen begroeten!

Namens de leden van de Adviesraad Wmo en Jeugd Vlissingen

Met vriendelijke groet,

Ingrid Kleingeld

Voorzitter Adviesraad Wmo en Jeugd Vlissingen