Estafette zet toegang assistentiehond zeer positief op de kaart

- door Author: SWGW in Category: Archief Nieuws | 1 min leestijd
Lees voor

De Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden trok vanaf 12 mei door alle provincies van Nederland. Gebruikers van assistentiehonden zijn samen met hun assistentiehond in negen dagen het hele land door getrokken. Dat doen zij met een eigen gekozen vervoermiddel: lopend, met de rolstoel, handbike, met de bus, de trein, auto. De assistentiehonden kregen een stickerlichtje aan de riem omgedaan. Dit stickerlichtje werd telkens doorgegeven aan de volgende assistentiehond op de route.

In elke stad/dorp/gemeente op de route plakten deelnemers welkomstickers op het raam van een bedrijf / winkel / praktijk / gemeentehuis / sportkantine of iets dergelijks. ‘Zo plakken we door heel Nederland stickers en maken we de toegankelijkheid voor onze assistentiehonden zichtbaar. Er zijn duizenden welkomstickers verspreid op locaties waar assistentiehonden welkom zijn, zoals wettelijk voorgeschreven.’

Dag 8 van de landelijke estafette was een prachtige sportieve dag door het mooie Zeeland. Dit keer geen drukte van de stad maar de rust van de natuur. Geniet even lekker mee van deze geweldige een na laatste dag.

Lees meer……..

https://www.facebook.com/bultersmekke/videos/1797716710267741/